Kantpressning och kantvikning 

Behöver du hjälp med att bocka plåtdetaljer? Då har du hittat rätt! Vi på Wermlands Tunnplåt är specialister på kantpressning – en teknik som är utformad specifikt för tunnplåtoch vi har de rätta resurserna för att kunna erbjuda våra kunder kvalitet till förmånliga priserKantpressning är en flexibel och lönsam metod för bockning av plåt. Med våra kantpressar kan vi arbeta med de flesta material och dimensioner upp till 6mm tjocklek. 

 

 

 

Vi använder oss av modern teknik inom kantpressning för att kunna erbjuda hög precision och snabba omställningar. Vi har idag 6 maskiner, varav 2 robotceller. Maskinernas kapacitet i kombination med erfarenheten hos våra operatörer ökar flexibiliteten och möjligheterna till kundanpassning. Ett brett utbud av standardverktyg kompletteras i takt med nya önskemål från våra kunder för att klara efterfrågad bockning.

 

På Wermlands Tunnplåt strävar vi efter långsiktiga relationer med våra kunder genom att arbeta i en nära dialog och låta kundens önskemål stå i centrum för vårt arbete. För att kunna leva upp till våra kunders krav på precision och kvalitet ser vi till att hålla oss uppdaterade i såväl kunskap som i teknisk utrustning. Detta gör oss till det självklara valet när du behöver hjälp med kantpressning och är i behov av produkter med hög kvalitet till ett bra pris.

Våra kantpressar klarar de flesta material och dimensioner.

FAKTA

Max bocklängd:    3000 mm
Max presskraft:      130 ton
   

Kantpressning