Stansning

Behöver du hjälp med stansning och nibblingVi på Wermlands Tunnplåt hjälper dig gärna! Vi brinner för att kunna leva upp till våra kunders förväntningar, behov och önskemål och stansningen är ett av våra starkaste områden. Vi förfogar över två högeffektiva och flexibla stans-/nibblingsmaskiner med automatisk plåthantering. Maskinerna har kapacitet att klara mycket komplexa bearbetningar. Stansning är en mångsidig och kostnadseffektiv metod som kan utvecklas i det oändliga med rätt verktyg och påhittighet.  

Vi arbetar i alla material, normalt i tjocklekar mellan 0,7 – 6 mm. Gängning och alla tänkbara omformningar av materialet görs direkt i stansprocessen vilket effektiviserar arbetet och minskar bearbetningstiderna. 

Länge har stansning funnits som metod för att med verktyg slå hål och konturer i plåt och vi på Wermlands Tunnplåt har lång erfarenhet och bred kompetens av denna metod. Därför kan vi utlova kostnadseffektiva och högkvalitativa produkter enligt våra kunders önskemål och behov. När du låter oss hjälpa dig med stansningen kan du lita på att resultatet blir riktigt bra! Hör av dig till oss och låt oss ta del av dina önskemål så ser vi till att du blir nöjd!  

FAKTA

Maxformat: 2500 x 1250 mm
Max tjocklek: 8 mm
Material: Rostfritt / stålplåt / aluminium och 

andra metaller samt vissa plaster.

Stansning