Processerna

WERMLANDS TUNNPLÅT tar ett fast grepp kring samtliga led i produktionskedjan. Från stansning, kantpressning och svetsning till kompletterande processer som fräsning, avgradning och montering av mekaniska detaljer. I egen rymlig verkstad tillverkas allt från detaljer till värmepumpar, kaffeapparater och tågsäkerhetssystem till paneler och lådor. Utan problem hanteras komplexa systemleveranser likväl som serier av varierande storlek. 

Processer

Komplett kedja med starka länkar

Vårt arbete påbörjas ofta vid ritbordet. Sida vid sida med kund utvecklas konstruktioner optimerade sett till såväl produktionsekonomi som funktionalitet hos den färdiga produkten. Konstruktionsarbetet utmynnar ofta i prototyper av slutprodukten.

Produktionen initieras och styrs genom off-lineprogrammering. Programmeringen möjliggör 3D-simulering och optimerar processernas nyttjande av råmaterial.

Produktionen utförs i egna rymliga lokaler med en modern maskinpark som innehåller allt det som krävs för effektivitet och hög kvalitet.

Stansning utförs i två fristående produktionslinjer. För att tillgodose behovet av kantpressning har vi dessutom ett flertal helautomatiserade bockceller. Med modern utrustning och skickliga operatörer utförs även manuella processer som svetsning (MIG, TIG, punkt-, båg- och bultsvets), monteringavgradning, borrning, svarvning, gängning, nitning och fräsning.

Rätt partners spetsar vårt erbjudande

Efterfrågade tjänster vi inte klarar själva tillhandahålls genom noggrant utvalda partners. Inom nätverket erbjuds vatten-/laserskärning, ytbehandling liksom screentryckning och gravyr.

Processer

processer

Processer3